O nama

Kontakt telefon

015/7349-456 064/854-4719

GRUJA OGREV D.O.O. Šabac

Preduzeće „Gruja ogrev“ doo Šabac osnovano je dana 26.12.2003. godine u Šapcu.

Osnivač i direktor Branko Grujić  započeo je poslovanje ogrevom 16.08.1999. godine kao Samostalno prevozničko-trgovinska radnja „Gruja-ogrev“. Zatim 26.12.2003. godine otvara  Preduzeće za proizvodnju promet i usluge “Gruja-ogrev” Grujić Branko i ostali O.D. Šabac, Ranka Alimpića 28. Da bi 06.12.2006. godine došlo do statusne promene, promene sedišta, poslovnog imena i usaglašavanja sa  Zakonom o privrednim društvima  i  preduzeće nastavlja da posluje pod punim nazivom Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge “GRUJA-OGREV” DOO Šabac, sa sedištem u Pocerskoj bb.

Osnovna delatnost preduzeća je trgovina čvrstim energentima na veliko i malo, srodnim proizvodima za grejanje, kao i građevinskim materijalom. Pored trgovine bavi se i transportnim uslugama u zemlji.

onama-01

Naša misija je zadovoljan kupac.
U našem asortimanu su najkvalitetnije vrste uglja, ogrevnog drveta, peleta i građevinskog materijala.

Tokom prethodnog perioda dolazi do povećanja obima poslovanja GRUJA-OGREV DOO prerasta iz mikro preduzeća u malo preduzeće.

Trudimo se da se da našim kupcima obezbedimo sve potrebne informacije o svim vrstama roba i usluga, da dogovore poštujemo i to je prepoznato i nagrađeno obostranim poverenjem i povećanjem broja zadovoljnih kupaca, a samim tim i našeg sveukupnog poslovanja.

Prvi smo počeli sa mehaničkim prosejavanjem  prašine iz uglja, kako bi naši kupci bili zadovoljni.  Dobijenu prašinu plasiramo za industriju kojoj je neophodna sitnija granulacija, odnosno za kupce koji imaju postojeće sisteme za grejanje na sitni ugalj. Sve vrste uglja se skladište u postojećim halama i svi su pokriveni radi zaštite kvaliteta i kalorijskih vrednosti uglja.

Od samog početka poslovanja, preduzeće se bavi i trgovinom ogrevnog tvrdog drveta.U našoj ponudi su isečena i iscepana drva. Vrste drva u našoj ponudi su bukva,cer i grab.

U toku 2005. godine proširili smo svoje poslovanje sa osnovne delatnosti na trgovinu građevinskim materijalom, tako da smo u prethodnim godinama postali jedan od vodećih prodavaca svih vrsta grubog građevinskog materijala na teritoriji Šapca i šire okoline.

Preduzeće “GRUJA-OGREV” DOO Šabac je na svojoj lokaciji kompletno opremljeno za obavljanje poslova distribucije svih vrsta ogreva i građevinskog materijala, kako domaćinstvima, institucijama, tako i velikim industrijskim potrošačima.

Svoje poslovanje smo u skladu sa potrebama naših kupaca proširili na trgovinu peletom od najkvalitetnijih vrsta drveta od  najpouzdanih proizvođača u Srbiji. Takođe, u našem preduzeću možete kupiti i briket od tvrdog drveta.

Preduzeće “GRUJA-OGREV” DOO Šabac od 05.05.2011. godine poseduje integralnu dozvolu za sakupljane i transport neopasnog otpada , pa smo poslovanje proširili na otkup i skladištenje otpadnih guma.

Posebno se izdvajamo po mogućnosti otplate svih vrsta ogreva na rate, u zavisnosti od perioda godine, i do 12 rata, odnosno 360 dana za sve kategorije penzionera, kao i zaposlenih i putem sindikalne prodaje sa mnogobrojnim lokalnim firmama sa kojima imamo zaključene ugovore o prodaji ogreva na rate. Plaćanje u našem preduzeću  takođe možete obaviti virmanskim putem, gotovinom i čekovima građana, a imate mogućnost plaćanja karticama VISA, MAESTRO, MASTER i DINA na rate.

Preduzeće raspolaže magacinskim prostorom za prijem i lagerovanje uglja, ogrevnog drveta , peleta i građevinskog materijala, klasiranje i drobljenje, naknadnu preradu, mehanizacijom za utovar, istovar  i prevoz  dostavnim teretnim vozilima nosivosti od 1 do 10 tona, kao i najsavremenijom digitalnom vagom mernog opsega do 50 tona.